HIIT med Bibi Da Silva

Hvornår
3. nov 2019 kl. 14:30 til 16:30
Hvor
Atlas Motion & Fitness Center, Vandtårnsvej 55-57, 2860 Søborg, Danmark
Hvem
Trænere fra 18 - 80 år.
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3610

Få inspiration og mere viden om, hvordan du kan variere din undervisning gennem HIIT - Høj Intens Interval Træning.

HIIT er på alles læber og med god grund. Træningstiden kan reduceres til 30 minutters effektiv træning, og træningseffekten øges trods kortere træning.

Måske du allerede er i gang med at køre HIIT, eller måske dette kan være springbrættet til at starte det op. Ligegyldig ovenstående så er dette inspirationskursus for dig, der gerne vil have idéer til, hvordan du bygger din undervisning op, så dine deltagere får en ny og anderledes træning fra gang til gang. Du vil blive introduceret for bl.a. klassisk cirkeltræning i nye rammer, AMRAP (as many rounds as possible), EMOMS (every minut on the minut) og tabata. Du behøver ikke at have kendskab til disse begreber før kursets start, du skal blot komme og lade dig inspirere.  
  
Udover forskellige måder at bygge timen op på, bruger vi tid på at snakke øvelser – både med redskaber og kropsvægt – så du ved kursets afslutning har et større ”øvelses-kartotek”.

Kurset vil være bygget op, så det både består af teori, samtale og fysisk aktivitet, hvor du kommer til at prøve de forskellige træningsformer.

Husk:

Du kan med fordel også deltage på bodytoning, samme dag og med samme instruktør.

Se : https://www.dgi.dk/fitness/arrangementer/201921013605

 

Bibi Da Silva

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer