Funktionel Outdoor i september

Hvornår
12. sep 2019 kl. 16:30 til 20:30
Hvor
BLOX HUB - Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 - 80 år.

Nummer
2019 21 01 3805

Træn udenfor! Få styrke, frisk luft og uanede træningsmuligheder

Funktionel Outdoor træning bygger på den enkle, rå og benhårde funktionelle træning af hele kroppen, men er trukket udenfor til et væld at muligheder for variation og udfordring.

Funktionel Outdoor gør dig klar til at sammensætte en træning med udgangspunkt i intervalløb, pulsøvelser og styrketræning med egen kropsvægt. Udnyt de redskaber, der findes i naturen, fx træstammer, sten, bænke eller bakker til at variere og udbygge øvelser. Det giver træningen et ekstra løft og motivation til hele tiden at udfordre de vante øvelser.

Funktionel Outdoor kombinerer styrke-, udholdenheds- og coretræning. På kurset får du konkret inspiration til at lave sjov progressiv træning hjemme i din forening.

Krav: Kurset henvender sig til instruktører, der har gennemgået CrossGym uddannelse, eller instruktører, der har en tilsvarende uddannelse eller kvalifikationer via erfaring.

Instruktør:

Morten Vinther er passioneret omkring hvordan vi mennesker kan leve et sundt, aktivt og berigende liv i et moderne samfund, samt undgå livsstilssygdomme, og smerter der ofte følger med en vestlig levestandart og livsstil.

De sidste 12 år har han brugt på blive ekspert i sundhed og træningsoptimering. I første omgang for sin egen skyld, og senere for at hjælpe andre med at blive skarpere på, hvad vi kan gøre, for at have en sund og stærk krop der kan tjene os igennem hele livet. 

Indhold fra kl. 16.30-20.30

·        Introduktion af hvem vi er og hvad ideen til Funktionel Outdoor er.

·        Instruktør rollen.

·        Gennemgang og afprøvning af de 2 opvarmninger.

·        Gennemgang af de første 5 workouts.

·        Spisning kl. 18.30-19

·        Afprøvning af øvelser.

·        Gennemgang af testen.

·        Gennemgang af de sidste 5 workouts.

·        Afprøvning af løbe testen.

·        Snakke det sidste af programmet samt spørgsmål fra deltagerne.

Morten Vinther

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer