Mindfull vejrtrækning - et kursus i det bevidste åndredræt

Hvornår
26. okt 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Appenæs Forsamlingshus, Appenæs Bygade 101, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Alle fra 15 - 80 år.

Nummer
2019 23 01 3340

Du trækker vejret ca. 20.000 gange dagligt, dvs. ca 12 gange i minuttet, men hvor ofte giver du egentlig dit åndedræt opmærksomhed? 

Åndedrættet er din livsnerve til bl.a. ro, velvære og styrke i kroppen, så hvorfor ikke blive bevidst om kvaliteten af dit åndedræt - så du får mest ud af det?

På dette kursus bliver du opmærksom på dit unikke åndedræt via teori om åndedrættets funktion og betydning, samt via yoga, der er med til at skabe plads i kroppen, så du bliver mere bevidst omkring dit åndedræt. Det er når du bliver bevidst at du kan skabe forandring.

Du kommer også til at afprøve forskellige vejrtrækningsøvelser, så du kan mærke betydningen af hvordan du trækker vejret.

I løbet af kurset kobles mindfull teknikker på. Vi tager udgangspunkt i NOAK modellen, at blive; nysgerrig, observerende, accepterende og kærlig venlig.

Når du tilegner dig egne kropslige oplevelser, så vil du blive bedre til at formidle til dine egne deltagere.

Hvem er Trine Elmshøj? 
Jeg arbejder til dagligt som selvstændig fysioterapeut (12 år som fys) og 6 år som yogalærer. Derudover underviser jeg i MediYoga (medicinsk yoga), afholder Løbeworkshop KVALITET, BEVIDSTHED & ÅNDEDRÆT, workshops Tag dig tid til dit åndedræt. Om sommeren underviser jeg yoga i det fri. 
 
Jeg har undervist i yoga gennem de sidste 6 år og har ydermere mere end 18 års undervisningserfaring. Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yogastudio, Medi Yoga Danmark samt fra Akademiet for Mindfulness, personlig udvikling og livsbevidsthed. 
Det er vigtigt for mig at være nærværende og autentisk i min undervisning. Jeg skaber et rum, hvor du vil føle dig hjemme og kan tillade dig at være, lige præcis som du er. Min undervisning emmer af mindfulness og bevidst nærvær. 
 
Jeg er vild med den kontinuerlige opdagelse jeg gør mig i min egen krop og sind, når jeg praktiserer yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Jeg kommer tilbage og tilstede igen og igen. Jeg får renset hele mit system, så jeg igen kan navigere med lethed og overskud. Jeg bliver i det hele taget mere glad og mærker mine værdier og behov tydeligere.

Trine Elmshøj

Kurset foregår i de hyggelig omgivelser i Appenæs Forsamlingshus, Appenæs Bygade 8, 4700 Næstved.

Du skal på kurset selv medbringe et liggeunderlag, 2 tæpper, ekstra trøje og sokker.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer