European Fitness Badge

Hvornår
22. nov 2020 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
Brørup hallerne, Byagervej 3, 6650 Brørup, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år

Nummer
2020 11 01 3010

Bliv testinstruktør og motiver dine deltagere

En fysisk test skal være sjov og motiverende – og skal kunne bruges som redskab til at følge træningsfremskridt. Og det er lige præcis, hvad European Fitness Badge er og kan!  Som testinstruktør får du er et effektivt og enkelt redskab til at få mere viden om den fysiske form hos dine deltagere, fx på et fitnesshold. Du får desuden specifik viden, som du kan bruge til at vejlede deltagerne individuelt.

For at blive testinstruktør skal du tage kurset European Fitness Badge, der er målrettet instruktører inden for flere typer af idrætter, som gerne vil arbejde med fysiske test af deltagerne.

Selve testen består af en række forskellige øvelser, der tester udholdenhed, styrke, smidighed, balance og koordination og sammenholder det med personens kropsbygning/holdning.

Formålet med European Fitness Badge er at motivere til fysisk aktivitet, hvad enten man er vant til at dyrke idræt eller ikke er motionsvant. Testen rummer to niveauer, der sikrer, at alle kan deltage.

På kurset får du kendskab til hele testpakken både i teorien og praksis, således at du som instruktør kan forestå testen som et supplement til den ugentlige træning, f.eks. før, under og efter et konkret forløb eller til at hverve nye medlemmer på dit hold/forening.

Konceptet er udarbejdet i samarbejde med flere europæiske lande og støttet med midler fra EU. Ideen med projektet er at udarbejde en europæisk standard til fysiske test på baggrund af retvisende, simple og aktive øvelser.

Det er ikke nødvendigt, at du er sundhedsfagligt uddannet, men en fordel, hvis du har erfaring med undervisning eller vejledning.

Alle test kræver et minimum af udstyr og der medfølger standarder på udførelsen, tolkningen af resultater samt feedback til deltagerne.

Program

Kl. 09.00     Velkomst, præsentation og formål med kurset

Kl. 09.30     Intro til European Fitness Badge

Kl. 10.00     Praktiske test ADVANCED & APPROVED           

Kl. 12.30     Frokost

Kl. 13.15     Intro til testserver og indtastning af egne resultater

Kl. 14.00     Praktisk test BASIC

Kl. 15.00     Pause med snack

Kl. 15.20     Oplæg vedr. feedback på European Fitness Badge

Kl. 16.30     Opsamling og Evaluering på European Fitness Badge

Kl. 17.00     Tak for i dag.

*OBS: Der kan forekomme ændringer i programmet.

Dorthe Brandborg Olsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer