Yogakoncept: Appocho metoden

Hvornår
31. okt 2020 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Vejen Idrætscenter - Body & mind, Jacob Gades Alle 2, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 01 3107

Appocho Metoden er et koncept, designet til at vedligeholde og genopbygge kroppens energifelt. Kroppens energifelt er centreret omkring rygsøjlen. Metoden er sammensat af to terapeutiske teknikker: Korrektion af rygsøjlen og afspænding af bækkenet.

Mange danskere er påvirket af stillesiddende arbejde, manglende bevægelse i naturligt terræn og en generelt stresset hverdag. Dette giver belastningssymptomer eller et helt "kollaps" af kroppen. Med appocho yoga genskabes musklerne i mellemgulvet, bækkenbunden og maven, så de igen skaber stabilitet ved at arbejde godt sammen. Derved dannes et tryk i bughulen, som støtter og dermed beskytter lænden.

Appocho Metoden kan hjælpe med at: 

  • afspænde kroppens bindevæv og derved forebygge eller reducere smerter
  • genopbygge kroppen efter spidsbelastningsperioder
  • krop og hoved er (igen) forbundet
  • forebygge belastningssymptomer

Vi benytter åndedrætsteknikken: APPOGGIO, et udtryk fra italiensk sangteknik, en fysisk kraft som opbygges ved brug af åndedrætsmusklen diafragma.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på Marisa.Holm.Schwartz@dgi.dk eller 7940 4456. 

 

Målgruppe

Målgruppen: Alle kan deltage. Både hvis du er instruktør, sundhedsfagligt uddannet eller har interesse i at vedligeholde og genopbygge kroppens energifelt. Deltager du i dette kursus, vil du få en grundig kropsoplevelse om appocho metoden.

Pia Bjerregaard

Husk at medbringe egen Yoga/træningsmåtte og en bred kraftig træningselastik.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer