Yin Yoga workshop med Efteråret i fokus

Hvornår
25. okt 2020 kl. 09:00 til 15:00
Hvor
Vejen Idrætscenter - Body & mind, Jacob Gades Alle 2, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 01 3115

Er du nysgerrig på at udforske Yin Yoga på en mere holistisk og filosofisk måde?

At praktisere samt undervise i Yin Yoga kræver, at vi kender de basale Yin principper. Herfra kan vi tage vores forståelse og læring videre: Udforske "Yin energien" og filosofien fra kinesisk medicin om de 5 elementer.

Efterårets element er i ekstra fokus på dette kursus.

På kurset kan du forvente:

  • Introduktion til konkrete Yin Yoga principper: Hvordan praktiseres Yin Yoga - hvordan "virker" det på kroppen og hvilke principper skal jeg følge for at det "virker" på mig selv eller mine yogadeltagere?
  • Introduktion til Yin Yoga energi: Hvordan kan jeg gøre min nuværende praksis og/eller min undervisning mere Yin-agtig (blidere, blødere, langsommere, mere mindful)?
  • Introduktion til de 5 elementer, organ-par, teori om meridianbaner med ekstra fokus på efterårets element.

Om underviseren: Line Fricke har undervist i Yoga og Mindfulness på fuldtid siden 2015. Hun underviser i sit eget studio - Yoga Studio Ribe, og er derudover landsunderviser hos DGI blandt andet på deres yogauddannelser landet over.

"Jeg praktiserer mere end jeg underviser - på min yogamåtte, men også på den anden side af måtten. Jeg praktiserer at blive bedre til at leve og tackle livet som menneske.

Den østlige visdom og filosofi fra især Kina og Indien har været en fast del af mit liv og hverdag i mere end 10 år og jeg er meget  passioneret omkring at dele ud af min fortolkning og oplevelse af hvordan vi igennem højere bevidsthed omkring os selv, andre mennesker og naturens elementer, kan skabe forandringer i vores liv".

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Målgruppe

Der tages udgangspunkt i Bevæg dig for livets yogauddannelse og du skal have kendskab til traditionelle hatha yogastillinger. Du behøver ikke have taget DGI's uddannelse, men kurset henvender sig til yogainstruktører.

Line Fricke

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer