Cirkeltræning i gymnastiksalen

Hvornår
24. okt 2020 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Nordenskov Skolehal, Sønderskovvej 107, 6800 Varde, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 01 3128

Få inspiration, så du kan tilbyde dine medlemmer træning med høj intensitet, puls og styrke. Træningen indeholder grundig instruktion til alle øvelser, opvarmning af muskler og led og efterfølgende stationstræning. Der bliver primært arbejdet med egen kropsbelastning, men der vil også blive brugt redskaber, blandt andet TRX, håndvægte og medicinbold. Vi tager udgangspunkt i at træningen kan finde sted i en gammel gymnastiksal. Øvelserne kan sagtens overføres til andre lokaler/sale, da vi bruger de ting, der i forvejen ligger i ethvert slidt redskabsrum.

Cirkeltræning udfordrer dig og giver dig styrke, kondition og udholdenhed som ingen anden motionsform. Du presser dig selv ved hele tiden at sætte nye mål, og du mærker hurtigt resultaterne ved den rå powertræning. Du bruger både din egen krop og forskellige træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede. Uanset om du er i rigtig god form eller om du er nybegynder, vil du få noget ud af træningen. Antal gentagelser og øvelsens sværhedsgrad tilpasses dit niveau. Der vil være en kort introduktion til stationerne og herefter kan du give max gas.

Om underviseren: AnneMette Foldager har taget uddannelsen i CrossGym i 2013 og undervist lokalt i det lige siden. Træningen er krydret med AnneMettes lange gymanstik karriere igennem hele livet.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Målgruppe

16 år og opefter. Alle kan deltage på sit eget niveau.

AnneMette Foldager

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer