Effektiv mave- og rygtræning

Hvornår
1. nov 2020 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Herstedlund Skole, Nyvej 11, 2620 Albertslund, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 01 3610

Effektiv mave- og rygtræning  
Få inspiration til mave- og rygtræning, der gør en forskel. Lær øvelser med egen kropsvægt og øvelser med simple redskaber som redondobold, elastik og træningsmåtte. 
Lær at aktivere mavens muskulatur med simple teknikker og lær hvordan du træner ryggen, så kropsholdningen bliver bedre, rygsmerter mindskes så resten af kroppen kan trænes uden at belaste ryggen. 
Lær, hvorfor nogle deltagere får mere ondt i ryggen af at lave maveøvelser, lær hvad du gør ved stive rygsøjler og hvad du gør, hvis deltagerne har store maver, som er svære at træne, ligge på og i det hele taget aktivere. Lær, hvordan du sammensætter mave- og rygøvelserne, så de giver resultater og ikke bare syrer til. Forstå hvilke øvelser der er gode at lave først, i midten og til sidst for at få det bedste resultat. 
 
På kurset får du:

  • Simple teknikker til træning af mave og ryg
  • Fif til at sammensætte mave- og rygtræning så de giver resultater
  • Viden om hvad du gør ved stive rygsøjler og store maver, som er svære at ligge på

Kort om instruktøren: 
Birgitte har undervist på kurser og uddannelser i 25 år over hele landet. Hun arbejder fuld tid med træning, kostvejledning og slankeforløb specielt for kvinder. Er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og med det udgangspunkt, har hun opbygget et hav af kurser og uddannelser for DGI og i eget regi. Hun er en af Danmarks mest rutinerede og dedikerede undervisere, som kommer til udtryk, når du deltager på hendes kurser. Hun har skrevet 25 bøger om kost og træning, samt udgivet flere end 100 træningsvideoer. Hun har skrevet om træning og kost for Danmarks største ugeblade i 15 år. Så hun er meget rutineret i at formulere sig og kommunikere omkring træning og undervisning i det hele taget, så du kan forstå budskabet og let give det videre til dine deltagere

Birgitte Nymann

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer