Primal Movement

Hvornår
27. sep 2020 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 01 3617

Vil du prøve en træningspraksis der gør dig stærk, mobil og istand til at bevæge dig let, ubesværet og effektivt igennem et hvilket som helst miljø?   
Med Primal Movement som omdrejningspunkt opbygger vi styrke og færdigheder gennem leg og problembaseret læring. Vi løfter, bærer, kravler, klatrer, hopper, løber og kæmper os til en robust og kompetent krop - ikke mindst så forbinder vi sind og krop med bevægelsestræning der kræver mental tilstedeværelse.  
Kom med på en anderledes træningsworkshop, hvor vi arbejder med nogle af de universelle bevægelsesmønstre mennesker har brugt for at overleve de sidste 2.5 mio. år. 
På denne korte workshop vil du arbejde med bevægelser og færdigheder fra 3 forskellige kategorier. 
Locomotion handler om at bevæge sig frit og ubesværet fra A-B på forskellig vis og i forskellige miljøer. 
Manipulation handler om at forflytte andre objekter ved bla. at løfte, bære, kaste, trække skubbe mv.   
Kamp handler om at håndtere udefrakommende aggression og forsvare sig fysisk. Det handler om grounding, behændighed, biomekanik og hurtige beslutinger. 

På kurset får du: 

  • En indføring i de overordnede principper og filosofien bag Primal Movement tankegangen
  • Konkrete øvelser til at arbejde med styrke, mobilitet og kontrol på nye organiske måder, der integrerer bevægelse, læring og kompleksitet
  • Inspiration til hvordan du kan strukturere træning på baggrund af Primal Movement principperne
  • En fuldbody workout hvor du kommer til at mærke din krop på en hel ny måde

Kort om instruktøren: 
Morten har en baggrund som idrætsfysiolog og mere end 15 års undervisningserfaring indenfor forskellige bevægelsestraditioner, herunder; vægtløftning, CrossFit, kampsport og parkour og Natural Movement.  
Til dagligt uddanner Morten personlige trænere og idrætslærere på Paul Petersens Idrætsinstitut. Han afholder workshops og leder uddannelser både privat og i DGI regi samt arbejder med personlige trænings- og sundhedssøgende klienter. 

Morten Vinther

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer