Yoga for mænd

Hvornår
3. okt 2020 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Frederiksberg Skole, Smedeparken 1, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 01 3618

Der er mange mænd, der har haft fordomme om, at yoga er noget, hvor man sidder i en rundkreds og fletter fingre og laver højspirituelle ritualer. Det er der sikkert også flere steder, hvor man gør. Men hvis man skal tiltrække flere mænd til yogaens verden, kræver det, at man møder dem et andet sted for at komme fordommene til livs. 
 
Der er også mange mænd, der afholder sig fra at dyrke yoga, når de ser, hvor langt kvinderne kan komme ud i stillingerne. Mændene ønsker ikke at gøre sig selv til grin i forhold til deres manglende smidighed. Det kan derfor være hensigtsmæssigt at tilgodese mændene med nogle kraftfulde stillinger, der kræver styrke, så de føler, at de bliver inkluderet og netop kan følge med. 
For at styrke trenden med yogaens udbredelse vil det være hensigtsmæssigt at etablere hold, der helt eller delvist er for mænd. Uanset om du er mandlig eller kvindelig underviser, vil du blive inspireret til at undervise mænd på dine hold - og møde dem der, hvor de er. 
Du vil blive inspireret til en blanding af Astanga yoga og Power yoga, der appellerer til både styrke og smidighed. Begge er nogle meget maskuline former for yoga. 
 
På kurset får du:

  • Lidt teori og filosofi bag Astanga yoga
  • Inspiration til maskulin yoga
  • Træning til krop, sind og ånd
  • Mulighed for at løfte din egen praksis op på et højere niveau
  • Mulighed for at undervise yoga for mænd

Kort om instruktøren:

Michael W. Berg har de sidste fem år arbejdet som passioneret yogainstruktør og dyrket yoga siden 2006, hvor han dyrkede Astangayoga. Derefter har han via egen praksis opnået en stor viden og bevidsthed om at udføre stillingerne korrekt, så man kan opnå den bedst mulige udvikling uden skader. Astangayoga er en meget maskulin form for yoga, der kræver styrke og udholdenhed. Til gengæld giver den en øget koncentration, et øget fokus og naturligvis en større smidighed. Michael har en baggrund som produktionsingeniør, hvor han arbejdede med Lean. 
Idag arbejder han med personlig udvikling, shamanistisk behandling samt yoga. Fælles for alle fire områder er at skabe flow - i dag er dét at skabe flow i mennesker, der giver mest værdi for Michael.

Michael Berg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer