Par Yoga / Akro Yoga

Hvornår
3. okt 2020 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Frederiksberg Skole, Smedeparken 1, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 01 3619

Paryoga er en yogaform, der giver dig mulighed for at udvide og styrke dit undervisningsrepertoire. Dine deltagere vil opnå en større smidighed end gennem egen praksis. De kan hjælpe hinanden ud i stillingerne på en sikker og nænsom måde, som du instruerer dem i. Paryoga er et sjovt og anderledes alternativ til den almindelige yoga, som oftest er en indadvendt praksis. Gennem paryoga får du også et socialt aspekt med, som på mange måder også kan være meget givende. Du kan eksempelvis undervise i paryoga i forbindelse med teambuilding, sociale arrangementer eller som et frisk pust i forhold til din almindelige yogaundervisning. Det kræver ikke, at man har en partner på forhånd.

På kurset får du:

  • Inspiration til at tilføre et velsmagende krydderi til din yogaundervisning
  • Oplevelsen på egen krop, hvad paryogaen gør ved dig. Samtidig vil du opleve, hvor sjovt det er at dyrke yoga sammen med en partner
  • Du vil mærke, hvor dejligt uhøjtideligt det er at dyrke yoga på denne måde

Kort om instruktøren 
Michael W. Berg har de sidste fem år arbejdet som passioneret yogainstruktør og dyrket yoga siden 2006, hvor han dyrkede Astangayoga. Derefter har han via egen praksis opnået en stor viden og bevidsthed om at udføre stillingerne korrekt, så man kan opnå den bedst mulige udvikling uden skader. Astangayoga er en meget maskulin form for yoga, der kræver styrke og udholdenhed. Til gengæld giver den en øget koncentration, et øget fokus og naturligvis en større smidighed. Michael har en baggrund som produktionsingeniør, hvor han arbejdede med Lean. 
Idag arbejder han med personlig udvikling, shamanistisk behandling samt yoga. Fælles for alle fire områder er at skabe flow - i dag er dét at skabe flow i mennesker, der giver mest værdi for Michael.

Michael Berg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer