Fundraising til nye fitnessaktiviteter eller facilitetsudvikling

Hvornår
9. mar 2020 kl. 18:30 til 21:00
Hvor
Borup Hallen, Hovedgaden 65, 4140 Borup, Danmark
Hvem
Udøvere, 15 - 100 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 15 - 100 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2020 17 01 4002

Fundraising er en udbredt aktivitet i foreningslivet, og i dag er indtægter fra fundraising en betydelig del af financieringen af nye tiltag i foreningerne.

På dette event får du et overblik og indføring i fundraising og de mange spændende støttemuligheder, der er relevante for foreninger.

Du får inspiration og værktøjer, som du kan bruge direkte i dit arbejde med at skaffe penge og ressourcer. Du får også mulighed for at dele erfaringer med andre foreninger der er i gang, eller skal i gang med at søge midler.

Undervisningsformen veksler mellem oplæg og sparring på konkrete projekter. 

Der er mulighed for efterfølgende gratis sparring på jeres projektbeskrivelse og der er ligeledes mulighed for rentefrit lån som supplement til fundraising.

 

 

Undervisere: 

Rasmus Munch er indehaver af Fundraiseren.dk og arbejder med projektudvikling og fundraising i offentlige og private virksomheder. Rasmus har stor indsigt i fundraising til projekter inden for idræt og byggeri og anlæg.

Charlotte Agergaard, konsulent i Bevæg dig for livet – Fitness og formand i Borup fitness hvor de netop har fundraiset et udendørs træningsanlæg ved Borup hallen.

Charlotte Agergaard

Hvem kan deltage?

Kurset er målrettet foreninger der skal i gang med nye aktiviteter, købe udstyr eller udvide faciliteter.

Ønsker jeres foreningen at søge økonomiske midler til nye fitnessaktiviteter ude eller inde eller til udvikling af jeres faciliteter, så deltag på dette event.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer