Knogletræning

Hvornår
15. nov 2020 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Bjørnehøj Hallen/Skolen, Thorsmosevej 18, 3200 Helsinge, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 01 3610

Legende træning der styrker knoglerne og bringer smilet frem.

Kom på et spændende kursus med de dygtige grundlæggere af Knoglestærk, der har specialiseret sig i træning til forebyggelse af knogleskørhed.

I løbet af 3 timer får du en introduktion til knoglerne og hvordan de reagerer på træning. Med denne viden i bagagen skal du på egen krop opleve knogletræning.

Du vil sammen med de andre deltagere forsøge at tilpasse knogletræningens grundprincipper til din egen træning, og når du går fra kurset, ved du hvordan knoglerne skal trænes, hvad man skal være opmærksom, hvis dine deltagere har knogleskørhed, og du har fået en masse inspiration til sjov og legende træning der træner knoglerne.

Med de nye øvelser og aktiviteter kan du allerede til næste undervisning inddrage knogletræning. En del af knogletræning handler om hop og stød, så det kan være en god idé med indendørssko til kurset.

500.000 danskere lider af knogleskørhed og knogletræning er den bedste forebyggelse. Når knoglerne trænes, holdes de ved lige, præcis som vores muskler holdes ved lige med styrketræning. Det handler om, hvordan vi nemmest og sjovest træner vores knogler. Knogletræning er nemt at gå til og træningsformen kan passes ind i din nuværende undervisning. 

Læs mere om Knogletræning og Knoglestærk HER

Er du interesseret i mere inspiration eller andre uddannelser? Se vores kursusoversigt

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur.

Magnus Bendtsen, Simon Esrup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer