Træn med elastikker og stiger

Hvornår
22. aug 2020 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Trænere, fra 16 år

Nummer
2020 18 01 3615

Vil du have inspiration til nye øvelser?

Elastikker og stiger kan skabe en sjov og anderledes træning, hvor der både er fokus på puls- og styrketræning. Det bliver ikke kedeligt!

Elastikker, også kaldet Therabands, er rigtig gode til styrketræning, og vi skal se på en masse forskellgie variationer og sammensætninger.

Stigerne ligger på gulvet, og kræver både koordination og fokus - men hold nu op, hvor giver det meget konditionstræning.

Du vil altså få et kursus med fokus på masser af nye ideer, øvelser, variationer og sammensætninger, så du er helt klar til at bruge begge redskaber i din undervisning.

Målgruppe: Instruktører, der vil have nye ideer til træningen

Instruktør: Heidi Kynde Nielsen, fysioterapeut og underviser på diverse fitness- og gymanstikkurser i DGI Nordsjælland og DGI Storkøbenhavn. Derudover underviser i DGI SMART training og FunktionelGym. Heidi har mange års erfaring som både instruktør og underviser.

Kan du ikke få nok inspiration? Tag kurset Kludetræning samme dag og med samme underviser

Er du interesseret i mere inspiration eller andre uddannelser? Se vores kursusoversigt

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur.

Heidi Kynde Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer