EFFEKT - Birgitte Nymann

Hvornår
3. dec 2020 kl. 18:30 til 21:30
Hvor
Hi Fitness Nord Center, Skinderskovvej 29, 2730 Herlev, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 01 2010

Med et udsolgt kursus i september, gentager vi succesen i december!

EFFEKT-træning med Birgitte Nymann består af funktionelle og holdningskorrigerende øvelser lavet med egen kropsvægt. Øvelserne udføres langsomt og kontrolleret i takt til vejrtrækningen – og der er stort fokus på kvalitet i træningen. Og resultatet taler for sig selv: på få uger kan du mærke en forskel og på få måneder kan du se en tydelig forskel på kroppen.

Lær grundlæggende teknikker og øvelser til at træne hele kroppen med egen kropsvægt. Vi bruger ingen redskaber til træning af kroppen. Lær eller få genopfrisket det grundlæggende teknikker og afprøv et hav af effektive øvelser, som du kan tage med hjem til dit hold og implementere med det samme.

På kurset får du:

Eksempler på effektiv ben- og balletræning, balancetræning, bevægelighedstræning, aktive arm- og skulderøvelser, der er velegnede som grundtræning for alle målgrupper, og lær hvordan du sammensætter træningsøvelserne til effektive træningsprogrammer.

EFFEKT-øvelser er velegnede til alle målgrupper, men det er specielt kvinder og mænd 35+ år, der finder træningen interessant og givende.

Du kan trygt tage på kurser udbudt af DGI Storkøbenhavn - Fitness. Vi tager højde for Covid-19 og for at mindske smittespredningen, ved at følge de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Husk, vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten. Vi holder afstand under træningen og du bedes have håndsprit med. Læs gerne de specifikke retningslinjer for fitness, inden du tager afsted her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/de-gode-historier/artikler/retningslinjer-for-fitness

 Instruktør: Birgitte Nymann

Birgitte Nymann har undervist på kurser og uddannelser i 25 år over hele landet. Hun arbejder fuld tid med træning, kostvejledning og slankeforløb specielt for kvinder. Hun er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og med det udgangspunkt har hun opbygget et hav af kurser og uddannelser for DGI og i eget regi. Birigtte er en af Danmarks mest rutinerede og dedikerede undervisere, hvilket kommer til udtryk, når du deltager på hendes kurser. Hun har skrevet 25 bøger om kost og træning og har udgivet flere end 100 træningsvideoer, samt skrevet om træning og kost for Danmarks største ugeblade i 15 år.  

Birgitte Nymann

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer