Kostvejlederuddannelse m. Birgitte Nymann

Hvornår
1. maj kl. 10:00 - 1. nov 2021 kl. 19:00
Hvor
Online, Online, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 01 3020

DGI Nordjyllands kostvejlederuddannelse. I samarbejde med Nymanns Kostuddannelse - online

Lær alt det grundlæggende om kost, ernæring, vægt og livsstil – og bliv kostvejleder.

Kom med på denne kost- og livsstilsuddannelse, som foregår online, lige når det passer dig. 
Senere på året tilbydes et specialsammensat kostvejledermodul med fysisk fremmøde, som man kan deltage på, hvis man har deltaget på denne online uddannelse.

Pris:  
Online grunduddannelse: 4.500 kr. 
 

Online grunduddannelse

Den online grunduddannelse giver dig viden om kost, næring, energi, fordøjelse, sundhed, sygdomme og vægt på 12 intensive moduler fordelt over 6 måneder – og herudover 2 live-sessioner. De 12 moduler er fordelt over 6 måneder, så du har tid til at fordybe dig i de forskellige emner, og du har tid til at implementere de forskellige ændringer du ønsker i dit liv.

Al information serveres i form af videoer, lydfiler, tekstfiler og skemaer. Og trin-for-trin introduceres du til kroppens og kostens vidunderlige univers.

Til de 2 live-seancer har du mulighed for at stille spørgsmål og debattere. Og så kan du selvfølgelig konstant stille spørgsmål i vores Facebookgruppe. Vi samler alle spørgsmålene til hvert modul, og laver en video eller en lydfil med besvarelse af spørgsmålene.

Vi har vores eget kursus-sted – online

Vi har et onlineunivers, hvor undervisningen foregår. Og det er her, du finder al materiale til uddannelsen.

Du får tilsendt en beskrivelse af hvordan du logger ind i vores system, når du er tilmeldt. Hver 2. uge i seks måneder åbnes op for et nyt modul. Hvert modul består af 2-4 timers video eller lydfiler, og ofte også skemaer eller tekstfiler. Du får også opskrifter og andre tips til, hvordan du implementerer de ændringer, der er de rigtige for dig eller dine klienter.

Online uddannelse:

Uddannelsen foregår online med 12 moduler fordelt over 6 måneder – og herudover 2 live-sessioner.

Liveseancerne er på disse datoer:

Torsdag d. 24. juni kl. 19.00 – online. 
Torsdag d. 2. september kl. 19.00 – online. 
Kan du ikke deltage live, kan du se det hele efterfølgende.

Oversigt over de 12 moduler

Hvor længe har du adgang til materialet? 
Du har adgang til materialet i 12 måneder efter kurset er afsluttet. Herefter lukkes der for din adgang til kursussitet.

Test efter hvert modul 
Efter hvert modul skal du besvare 3-5 spørgsmål. Spørgsmålene er lavet for at hjælpe dig med at lære de vigtigste dele af materialet. Når du har besvaret spørgsmålene korrekt, er det pågældende modul afsluttet og du kan få adgang til næste modul (når det åbnes). Du kan besvare spørgsmålene, så mange gange du vil.

Kursusbevis 
Du får tilsendt et kursusbevis for gennemførsel af kurset, når du har besvaret alle tests. Vi sender kursusbeviset til den adresse, du opgiver ved tilmelding af kurset.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer