Få mere ud af yogatimens opbygning

Hvornår
20. mar 2021 kl. 09:00 til 16:00
Hvor
DGI Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 01 3100

Skab kreative, meningsfuldte og effektive yogatimer ved at have fokus på hvordan du sammensætter din yogatime.

Denne workshop er til dig der allerede underviser i yoga og er klar til at udvikle dig yderligere som underviser. Du får mulighed for at forny sæsonen med ny inspiration, værktøjer samt masser af gode tips og tricks!

 

Der findes et kæmpe potientiale i selve opbygningen af en yoga time. Yogastillingerne kan være komplekse men hvis vi gennemtænker rækkefølgen og den røde tråd mellem dem, kan vi hjælpe vores medlemmer godt på vej. Målet med denne workshop er derfor at give dig bedre mulighed for at skabe og formidle din yogatime så jeres medlemmer går derfra med oplevelsen af at lykkes, trods udfordringer.

Vi vil arbejde med at skabe klasser udfra et klart tema og klare målgruppe. Vi skal snakke om hvordan du bruger de fysiske stillinger mest fordelagtigt. Du vil få masser af inspiration og konkrete værktøjer til yogastillingerne og hvordan du klart og tydeligt kan formidle din time til din målgruppe. At planlægge en yogatime kan være tidskrævende og derfor vil vi også se på hvordan du kan genbruge dine programmer.

 Til workshoppen skal vi både være fysisk aktive og teoretiske. Vi starter med en masterclass og efterfølgende fælles snak og diskussion af tankerne bag timen. Efter frokost skal vi have bragt det teoretiske i spil. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Hvordan du skaber en rød tråd gennem din time udfra et tema.
 • Hvordan du formidler dit tema så du giver bedst mulighed for succes for dine deltagere.
 • Hvordan du tilgodeser din målgruppe.

Vi veksler mellem fælles snak og oplæg samt gruppearbejde med fokus på sparring og ide-udveksling.

 

Praktisk:

Medbring egen yogamåtte, tøj til at bevæge dig i, samt skriveudstyr.

Har du en konkret udfordring omkring planlægningen af en yogatime, er du velkommen til at tage den med.

 

Om underviseren: 

Lise Vestergaard er fysioterapeut, yogalærer og landsunderviser i Bevæg dig for livet - Fitness 60 timers yogainstruktøruddannelse. 

Særlig info omkring Corona 
Du kan trygt tage på kursus i DGI. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona, og DGI-huset Aabybro har opsat dispensere med håndsprit, der benyttes, når I ankommer til stedet samt i pauserne. Medbring gerne din egen håndsprit også og brug den ved behov. Husk, vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten: 

 • Hold dig hjemme, hvis du har symptomer som feber, hoste og muskelømhed – også hvis du har milde symptomer.
 • Sørg for, at du er klar. Vær omklædt hjemmefra, hav fyldt drikkedunk med navn på, medbring evt. håndklæde til at tørre sved af med. Husk, som beskrevet ovenfor, din egen yogamåtte.
 • Mød ikke op i alt for god tid, og tag hjem så snart arrangementet er slut.
 • Hold afstand, afstand, afstand – både ved spisning og undervisning. 
 • Husk den gode hygiejne, hyppig håndvask og afspritning. 
 • Undgå håndtryk, knus og highfives – også selvom du møder en, du kender. 
 • Hvis du inden for de første uger efter kurset får symptomer og testes positiv for Corona, skal du straks kontakte Lise Rødbro på lise.roedbro@dgi.dk, så vi kan give de andre deltagere besked. Kontakt også Lise, hvis du inden kursets start får symptomer.
 • Hold dig orienteret i forhold til rejsevejledninger, hvis du har været uden for landets grænser og følg Udenrigsministeriets retningslinjer omkring karantæne og isolation.
 • Hold dig opdateret i forhold til generelle retningslinjer fra myndighederne.
 • Læs gerne de specifikke retningslinjer for gymnastik, inden du tager afsted: https://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/de-gode-historier/artikler/retningslinjer-for-fitness
 • Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lise Rødbro.  
   

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer