Intro til Bungee Fitness - why walk, when you can fly?

Hvornår
29. maj 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
If Ådalen, Ådalen 23, Skørring, Mørke, Mørke, 8544 Mørke, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 01 3222

Prøv den flyvende form for fitness 
Bungee Fitness er en ny, effektiv, hård og sjov sportsgren. Bungee Fitness er højintens træning med en blanding af styrketræning, balanceøvelser og flyveteknikker. Man får en sele på bækkenet, bliver spændt i en elastik i loftet og kan så flyve, hoppe og lave øvelser, der ellers ikke er fysisk mulige. Det giver sved på panden og et kick, når man flyver højt eller laver armbøjninger i håndstand.

Vi starter dagen med en Bungee Fitness-time. Herefter gennemgår vi udvalgte øvelser og kommer kort ind på timens opbygning, indhold og udstyr.

Du får:

  • en introduktion til Bungee Fitness, hvor du prøver de forskellige øvelser
  • kort intro til, hvordan du kan starte Bungee Fitness op i din idrætsforening

Når du går hjem fra kurset, har du fået en smagsprøve på denne nye, spændende træningsform, og du ved, om det er noget for dig - og evt. for din forening. Og du har også ømme muskler, for det er hårdt. 

Vær opmærksom på, at på dette kursus skal du være 16 år for at deltage, og du må af hensyn til selernes ydeevne og sikkerhed maks. veje 95 kg.

Om Sascha Enggaard Jakobsen: Sascha er uddannet motorikvejleder og er instruktør i Jumping Fitness og Bungee Fitness. Hun er opstartskvinden på Bungee Fitness Instruktøruddannelse i Jylland og afholder instruktørkurser og events i foreningsregi og privat.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Idrætskoordinator, Lise Buttle, på telefon: 7940 4309 eller mail: lise.buttle@dgi.dk 

Målgruppe

Alle interesserede, der gerne vil have en introduktion til Bungee Fitness. Du skal være 16 år for at deltage. 

Sascha Enggaard Jakobsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer