Forberedende Yogaøvelser

Hvornår
18. sep 2021 kl. 11:00 til 15:00
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 01 3224

Inspiration til forberedende Yogaøvelser  
Her får du en præsentation af lette øvelser/stillinger, som du kan bruge som opvarmning, variation til hele din undervisningstime eller til at give dig selv og dine deltagere et bedre udgangspunkt for at lege med de øvelser, som kræver lidt mere. Du bliver inspireret til:

  • at undersøge og dykke kærligt ned i kroppen og dens bevægemuligheder

  • tage udgangspunkt i og arbejde med kroppens muligheder

  • at slippe kampen og stoppe med at presse kroppen til udfordring, den ikke er klar til

  • at få nye ideer og forberedende øvelser til samarbejdet med din krop og til brug i din undervisning

Afslut dagen med Yin Yoga 
Du kan komme på endnu et Yogakursus med Lene Gissel, der på denne dag også afholder et to timers kursus i Yin Yoga. Det er kl. 15.30-17.30, og du kan tilmelde dig her: www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/arrangementer/202109013225 

Om underviserne: Heidi Sivesgaard har en lang karriere som udøver og professionel underviser indenfor mange forskellige idrætsgrene og har de seneste 10 år været DGI/BDFL landsunderviser i Yoga. Hun er uddannet lærer, kropsterapeut og fysioterapeutstuderende. Til dagligt  driver Heidi  sin egen virksomhed ”Sivesgaard Fysio- og Kropsterapi” med behandling og træning. Lene Gissel  er landsunderviser på DGI/BDFL Yogauddannelse og har 200 timers Hatha– og Ashtanga Yoga instruktøruddannelse, fra Upaya Yoga, Goa, Indien, Marts 2018, 60 timers Yin Yoga uddannelse, Ibiz, Juni 2019. Derudover er hun instruktør i Brabrand IF, Skovbakken IK Håndbold og Aarhus Fremas Fodbold.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lise Buttle på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Målgruppe

Yogainstruktører og interesserede udøvere

Heidi Sivesgaard

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer