En dag med Michael Bjerrum - Sveddryppende Vinyasa Flow & Yoga for mænd - to yogakurser på samme dag

Hvornår
30. okt 2021 kl. 10:00 til 16:30
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 01 3230

Få rygsækken fyldt med spændende inspiration 
Seks timer med fokus på yoga med en af landets dygtigste undervisere. Du kan vælge at deltage om formiddagen, eftermiddagen eller hele dagen.

Kl. 10-13: Yoga for mænd 
Yoga handler om styrke, smidighed (eller vejen dertil), nærvær og ro - og det gør det også, når du har mandlige deltagere på dine hold. Yoga skal være et frirum, hvor præstation ikke står øverst på listen. 

Kom med og få inspiration til, hvordan du gør Yoga til udfordrende træning, hvor nye muskelgrupper mærkes, og hvor der plads til både udfordringer, grin og smil. Vi arbejder med åndedræt, koncentration og meditation.  
 
Kl. 13-13.30: Pause 
 
Kl. 13.30-16.30: Sveddryppende Vinyasa Flow 
Forbedr din vinyasateknik, så du får mere ud af dine vinyasaklasser 
Denne workshop er for dig, der elsker sveddryppende vinyasatimer, og som gerne vil nørde teknik. Vinyasa kan, hvis det undervises rigtigt, være både meditativt og en god workout. 

Vi arbejder dybt, præcist og detaljeret med de stillinger og overgange, som bruges til almindelige vinyasaklasser, for når teknikken er helt på plads, bliver din praksis mere kraftfuld og meditativ.  

Vi gennemgår: 
- de vigtigste stillinger i Solhilsen A-B og arbejder med at få overgangene mellem stillinger til at flyde så frit som muligt. 
- hvilke stillinger, der naturligt hænger sammen og derigennem passer godt ind i et flow.

 

 

Målgruppe

Kursusdagen er for dig, som elsker at få sved på panden og pulsen op, og til dig som underviser yoga og gerne vil have flere værktøjer i værkstøjskassen.

Michael Bjerrum Jørgensen

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer