Pilates 1 - kom godt i gang med Pilates

Hvornår
2. jun kl. 17:00 - 9. jun 2021 kl. 21:00
Hvor
Lyseng Idrætscenter, Lysengvej 2, 8270 Højbjerg, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 01 3232

Grundlæggende viden om Pilates    
Her er kurset for dig, der gerne vil i gang med at undervise i Pilates eller bruge Pilates i din undervisning. Pilates er et system af styrke- og strækøvelser, som gør kroppen stærkere og giver forbedret holdning. På Pilates 1 bliver du introduceret til principperne i Pilates. Der gennemgås grundlæggende øvelser og teori samt øvelsesprogression og regression. Dermed har du øvelser til at komme godt i gang med Pilates.  

Der udleveres øvelsesbeskrivelser på kurset, lige til at tage med hjem og bruge på dit hold. 

Kurset er den 2. juni og den 9. juni kl. 17-21, og du skal deltage begge gange. 

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

 

Målgruppe

Instruktører i gymnastik eller fitness, der gerne vil have inspiration til undervisning i Pilates.

Dorte With, Lisbeth Gade Spanggaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer