Pilates 2 - inspiration til mere Pilates

Hvornår
17. aug kl. 17:00 - 18. aug 2021 kl. 21:00
Hvor
Lyseng Idrætscenter, Lysengvej 2, 8270 Højbjerg, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 01 3233

Flere øvelser til din Pilatastime 
Her er kurset for dig, der er klar til flere Pilatesøvelser i din undervisning. Pilates er et system af styrke- og strækøvelser, som gør kroppen stærkere og giver forbedret holdning. 
 
På Pilates 2 får du udbygget dit øvelsesrepertoire i form af flere Pilatesøvelser, yderligere teori samt progression og regression af øvelserne. Herudover lærer du, hvordan du kæder øvelser sammen til små træningssekvenser

Pilates 2 er en naturlig overbygning til dig, som har taget ”Pilates 1 – kom godt i gang med Pilates”.

Kurset er den 17. og 18. august kl. 17-21, og du skal deltage begge gange.

Der udleveres øvelsesbeskrivelser på kurset, lige til at tage med hjem og bruge på dit hold. 

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

 

Målgruppe

Instruktører i gymnastik eller fitness, der gerne vil have inspiration til undervisning i Pilates.

Lisbeth Gade Spanggaard, Dorte With

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer