Salsa Fitness

Hvornår
10. okt 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 11 01 3109

Salsa Fitness inspirationskurset er til dig, der er vild med latinamerikansk musik og dans med en høj træningseffekt. Du kan bruge dansene til dit dansehold, som opvarmning eller break på dit voksenhold eller til Zumba! Vi arbejder med musikken, både i forgrunden og i baggrunden.

Målet er at få inspiration til at planlægge en salsa fitness time, eller krydre dine gymnastikhold med dans. Vi arbejder med udvikling af grundtrin, koreografier og forskellige danselege!

Vi gennemgår struktur til timeopbygning og jeg viser mit bud på en Salsa Fitness time!

 Om instruktøren: Louise Rosendahl, 43 år og en passioneret danse-instruktør, der har danset hele sit liv. Hun er landsinstruktør for DGI og Bevæg dig for Livet! Hun er lærer med en bachelor i idræt, uddannet aerobic  og step instruktør samt certificeret i Zumba Fitness, Zumba Toning, Zumba Step,  STRONG by Zumba, Labooca og i Kickboxing.   

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

 

Louise Rosendahl Christensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer