JALLABINA® Fitness

Hvornår
2. okt 2021 kl. 10:00 til 12:30
Hvor
Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 11 01 3117

Kort om JALLABINA® 
JALLABINA® er en pre-koreograferet dansefitness, som fusionerer mellemøstlig musik og dans med fitness. Det er en træningsform med høj træningseffekt, som er nemt, sjovt og meget effektivt. Både erfarne dansere og nybegyndere nyder træningsformen.

Mellemøstlig musik og dans er meget varieret, hvor nogle stilarter er høj-intense med hop og andre er langsommere med fokus på muskeltræning, fleksibilitet og smidighed. Dette sat sammen med fitness giver en meget afrundet, velbalanceret træning, som rammer stort set alle muskelgrupper i gruppen.

Hvad får du ud af det? 
Du går ikke herfra med en licens i JALLABINA®, men du går herfra med en viden om, hvad JALLABINA® er, hvorfor det er så fantastisk sjovt og hvis lysten er der bagefter, hvordan du bliver instruktør i JALLABINA®.

Hvem kan deltage 
Det korte svar er alle. Det lidt længere svar er, at det kan være en fordel at have en smule kendskab til dans eller dansefitness.

BEMÆRK: 
Kurset her giver ikke rettighed til efterfølgende at undervise i JALLABINA®. Det er kun muligt, hvis man har en licens, som fås via JALLABINA® selv.

Om instruktøren: Amanda Bro, 28 år er en passioneret danse-entusiast, der har danset hele sit liv. . Hun er den første med en JALLABINA® licens i Danmark og har faste hold ved flere fitnesscentre, aftenskoler og tager også ud privat og til events med JALLABINA®. De sidste 7 år har hun tabt hjertet til den orientalske dans, det vi traditionelt kender som mavedans i Danmark, underviser i mavedans og er arrangør af en stor orientalsk dansefestival i Danmark.

 
Læs mere her: 
https://www.jallabina.com/

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Trænere, kommende trænere og andre danse-fitness interesserede.

Program:

Introduktion til JALLABINA®

  • Hvad er det?
  • Historien bag - den er faktisk ret interessant
  • Hvor man kan undervise i det
  • Hvordan og hvem, der kan blive instruktør

Introduktion til mavedansens grundbevægelser

1 times JALLABINA® - prøv det af på egen krop

Husk gode sko - gerne træningssko, da vi skal hoppe og danse. Det kan være hårdt for leddene, hvis det foregår i forkert fodtøj.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer