Outdoor NeuroYoga og Mindful Walking

Hvornår
19. maj 2021 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Jels Vikingespil, Søvej 5C, Jels, Rødding, 6630 Rødding, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 01 3118

Yoga, mindfulness, sansetræning og det at være i naturen med opmærksomhed.

Væk fra støj, travlhed, TV, computer, telefon, dårligt indeklima og kunstigt lys.

Fokus på ro og opmærksomhed, gennem sansning af bevægelser, lyde, dufte, naturen, vejret og åndedrættet!

NeuroYoga - fordi det er yoga koblet med elementer fra Z-Health, som er hjernebaseret træning og behandling. Z-Health er baseret på den nyeste neurologiske forskning, der netop har fokus på træning og stimulering af sanserne og vores input, for at give os det bedst mulige output. Interessant  nok er der stort sammenfald mellem den nyeste forskning og gamle asiatiske traditioner fra yogaen, meditation og mindfulness.

Vi starter med en introduktion - præsentation og kort teoretisk oplæg. Derefter vil vi arbejde med sansning, yoga, mindfulness og stilhed. Vi slutter med at sætte ord på og koble teori på vore oplevelser, og idéen med øvelserne. Samt dele og reflektere over, hvor forskelligt vi oplever og sanser!

Glæd dig til en meget smuk tur ved Jels sø. Der forefindes toilet og en "Vikinge"overdækning hvis vejret er dårligt.

Om instruktøren: Charlotte Duus Christensen, DGI landsinstruktør i Yoga, Pilates og EFFEKT.

Fysioterapeut og Z-Health Coach. Undervisning, kurser og foredrag om sund træning og sund livsstil - tlf. 2178 4130, www.CharlotteDuus.dk - www.MoveBetter.dk 

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Instruktører, der ønsker inspiration og øget viden om udendørs træning, sansetræning, yoga og mindfulness aktiviteter.

Charlotte Duus

Du skal have spist hjemmefra og selv have vand og evt. lidt snacks med til efter turen (dvs. ingen forplejning pga. corona)

Bevægeligt tøj - jeg har gerne flere lag på (fx uldundertrøje, langærmet-skiundertrøje, tynd fleece, træningstrøje) - fordi vi både laver noget meget stille og noget meget aktivt + vejret bliver ofte køligt om aftenen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer