Fitness Coaching med Marina Aagaard

Hvornår
15. sep 2021 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Magion, Grindsted, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted, Danmark

Nummer
2021 11 01 3130

FITNESS COACHING KURSUS

Coaching er oppe i tiden og med dette specialkursus kan fitness og holdinstruktører få inspiration og brugbar viden om fitness coaching, kommunikation og vaneændring.

Fitness coaching er baseret på motivations- og adfærdspsykologi, didaktik, kommunikation og systemteori. Avancerede teorier omsat til praksisorienterede råd og redskaber, enkle metoder til forbedret kommunikation og motivation, som virker og gør forskel i praksis.

Formålet er at opgradere eksisterende fitness instruktion og træning, fordi for mange stadig falder fra. Det kan der gøres noget ved: Kurset giver indsigt i fitness kvalitetskrav, tendenser og metoder samt almen, indre og ydre motivation og adfærd.

Deltagerne lærer nøgleområder inden for opgradering af prøvetimer og styrketræningspas; træningens elementer, instruktion og virkemidler; komplette træningsoplevelser, der fungerer og motiverer fysisk, mentalt og socialt.

Om instruktøren: Marina Aagaard er Master i Fitness og Træning,med speciale i fitness kvalitet og fitness coaching. Arbejder som selvstændig træner, foredragsholder og forfatter. Tidligere lektor i idræt, fitness og dans, krop og udtryk, Aalborg Universitet, og gæsteunderviser i fitness, Syddansk Universitet.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Marina Aagaard Salminen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer