Kravl og kropvægtstræning - VIRTUELT kursus

Hvornår
18. mar 2021 kl. 18:00 til 20:30
Hvor
Virtuelt: Hvor det passer dig bedst, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 01 3626

Søger du nye måder at udfordre dine holddeltagere på, både styrkemæssigt og motorisk? Så er her et kursus uden behov for udstyr, i hvordan du kan udfordre alle niveauer og med øvelser som øger samarbejdet mellem krop og hjerne. Kravl er en motorisk grundfærdighed, som har stor betydning for vores udvikling i de første leveår. Som voksne har en del af os glemt hvordan man gør, og selv for dem som kan huske det er der masser af styrke-, smidigheds- og koordinationstræning at hente i at træne det. 
Foruden kravl vil der være fokus på klassiske styrkeøvelser, og hvordan de kan tilpasses den enkelte deltagers niveau, ved at skrue på krav til både styrke og balance. Sidst men ikke mindst vil der blive introduceret en række kropslige udfordringer, som kræver noget af både krop og hjerne.

Som deltager på kurset får du altså:

  • Viden om hvordan basale styrkeøvelser tilpasses til alle niveauer
  • Kendskab til en række kravlemønstre og hvad de træner.
  • Kropslige gåder der udfordrer kreativitet og problemløsning samtidig med motorikken.

Kurset er for både hold og individuel instruktører, som ønsker at udfordre deltagerne fra deres eget niveau, samt udvikle deres evne til at bevæge sig alsidigt.

Kasper Moritz Nielsen

Kurset gennemføres som online kursus via zoom, og kræver at du har enten en computer, telefon eller tablet til rådighed. Det er simpelt at tilslutte sig kurset og du får en "trin for trin guide" inden kursets start. 
For at holde kvaliteten højt, og sørge for at alle kan få den nødvendige feedback, vil der være et max på 14 deltagere. Kurset vil i vid udstrækning blive gennemført, som du kender det fra fysiske kurser i foreningen. Dvs. med mulighed for fejlretning og at stille spørgsmål, og tid til at eksperimentere med øvelserne. Såfremt coronarestriktionerne tillader det på tidspunkt for kurset, opfordrer vi til, at deltagere fra samme forening er fysisk sammen. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer