Løft tungt i fitnesscentret

Hvornår
7. nov 2021 kl. 09:00 til 11:00
Hvor
Hareskovhallen, Månedalstien 8 - 14, 3500 Værløse, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 01 3600

Vil du gerne lære teknikken til at blive stærkere, så er dette kurset for dig. Vi gennemgår forskellige øvelser og snakker om, hvordan man kan komme til at løfte tunge vægte.

På kurset får du viden om løfteteknik, øvelser, variation og mængde - alt sammen med fokus på de tunge vægte og hvordan man når dertil på en sikker måde.

Dygtige Kasper Henriksen er underviser på kurset. Kasper arbejder til daglig som sportspsykologisk konsulent hos Mental Motion, og så er han landsunderviser hos Bevæg dig for livet - Fitness, hvor han blandt andet underviser på Fitnessinstruktøruddannelsen. 

Kurset er ét af tre, som Kasper afholder d. 7. november 2021. Herudover kan du også få inspiration til Teentræning i fitnesscentret og Cirkeltræning i fitnesscentret

Se alle vores Fitnesskurser på Sjælland HER

Kasper Knudsen Henriksen

Medbring:

  • Træningstøj til praktisk undervisning
  • Skriveredskaber og notesblok

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi følger til enhver tid de gældende retningslinjer, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer