Teentræning i fitnesscentret

Hvornår
7. nov 2021 kl. 12:00 til 14:00
Hvor
Hareskovhallen, Månedalstien 8 - 14, 3500 Værløse, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 01 3601

Er du nysgerrig på, hvordan man kan skabe en sjov, udfordrende og sikker træning i fitnesscentret for de 12-15 årige? Så tag med på kursus!

På kurset snakker vi do's and don'ts og taler om, hvorfor træning er godt for unge mennesker og hvilken træning der er hensigtsmæssig. Vi ved, at mange unge søger mod fitnesscentret så snart de er gamle nok til at få et medlemsskab. Så hvorfor ikke give dem en solid erfaring og viden om træning inden de bliver sluppet løs på egen hånd? 

Dygtige Kasper Henriksen er underviser på kurset. Kasper arbejder til daglig som sportspsykologisk konsulent hos Mental Motion, og så er han landsunderviser hos Bevæg dig for livet - Fitness, hvor han blandt andet underviser på Fitnessinstruktøruddannelsen. 

Kurset er ét af tre, som Kasper afholder d. 7. november 2021. Herudover kan du også få inspiration til Løft tung i fitnesscentret og Cirkeltræning i fitnesscentret

Se alle vores Fitnesskurser på Sjælland HER

Kasper Knudsen Henriksen

Medbring:

  • Træningstøj til praktisk undervisning
  • Skriveredskaber og notesblok

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi følger til enhver tid de gældende retningslinjer, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer