Cirkeltræning i fitnesscentret

Hvornår
7. nov 2021 kl. 15:00 til 17:00
Hvor
Hareskovhallen, Månedalstien 8 - 14, 3500 Værløse, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 01 3602

Hvordan laver man en god og spændende cirkeltræning? Det gennemgår vi her!

Begrebet cirkeltræning refererer ofte til træning i en cirkel med forskellige øvelser - men hvordan tager vi denne form med ind i fitnesscentret?

På kurset får du inspiration til, hvordan du kan lave en sjov og udfodrende holdtræning med de maskiner og vægte, som dit fitnesscenter har til rådighed, og uden at skulle bygge en ny holdsal. Du lærer også, hvilke øvelser og variationsmuligheder, der egner sig bedst til en god cirkeltræning.

Dygtige Kasper Henriksen er underviser på kurset. Kasper arbejder til daglig som sportspsykologisk konsulent hos Mental Motion, og så er han landsunderviser hos Bevæg dig for livet - Fitness, hvor han blandt andet underviser på Fitnessinstruktøruddannelsen. 

Kurset er ét af tre, som Kasper afholder d. 7. november 2021. Herudover kan du også få inspiration til Løft tung i fitnesscentret og Teentræning i fitnesscentret

Se alle vores Fitnesskurser på Sjælland HER

Kasper Knudsen Henriksen

Medbring:

  • Træningstøj til praktisk undervisning
  • Skriveredskaber og notesblok

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi følger til enhver tid de gældende retningslinjer, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer