Inspiration til pilates

Hvornår
31. okt 2021 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 01 3642

Få endnu mere inspiration til di pilates-undervisning.

På dette kursus arbejder vi videre med de kendte pilates-øvelser og kommer igennem forskellige flows og varianter af basisøvelserne.

Vi arbejder uden rekvisitter - stående, på alle 4 og siddende/liggende på måtten. Der vil også være tid til erfaringsudveksling og refleksioner samt spørgsmål.

Skriv gerne på din tilmelding, hvis der er særlige emner, du er optaget af. Så kan det inddrages, hvis det har relevans for alle. 

Underviser Heidi Kynde er uddannet fysioterapeut og har derdover et hav af efteruddannelser indenfor alle områder af gymnastik, motorik og bevægelse. Hendes mål er at få så mange som muligt til at blive sundere og glade for træning - og vi kan med garanti sige, at du ikke kommer hjem uden et smil på læben 😃

Heidi underviser endnu et kursus denne dag, nemlig Sjov træning til din hjerne - Intro til SMART 
Se også alle vores Fitnesskurser på Sjælland HER

Heidi Kynde Nielsen

Medbring:

  • Træningstøj til praktisk undervisning
  • Skriveredskaber og notesblok

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi følger til enhver tid de gældende retningslinjer, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer