VÆGTLØS - København

Hvornår
27. maj kl. 08:00 - 24. jun 2021 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 21 01 3002

Udfordring, dans og bevægelse for alle 
VÆGTLØS er gymnastikkens nye bevægelsesfællesskab med plads til alle, der har lyst til bevægelse, udfordring, dans og ikke mindst at få hovedet ned ad. Vi leger med gymnastikkens elementer på tværs af alder, køn og niveau. 

Du kan deltage i alle de træninger du vil. Tag en ven med eller mød nogle nye ansigter til træningerne. 

I uge 21-25 har alle i alderen 18 år og opefter mulighed for at deltage i VÆGTLØS træninger her i København samt i Odense og Aarhus.Tilmelding og coronapas er selvfølgelig en forudsætning for at kunne deltage. 

For mere information og tilmelding - tjek hjemmesiden:

https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/aktiviteter/online-traening/vaegtloes

For detaljeret information omkring instruktører, træninger og daglige opdateringer følg vores Instagram: https://www.instagram.com/vaegtloes_dk/

Tina Sørensen, Anthon Khorami

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

For at deltage skal du medbringe et negativt Corona-testsvar, som ved hver workshops start er højst 72 timer gammelt, eller bevis for færdigvaccination. Dette tjekkes på uddannelsen.

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, de forskellige workshops afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. 

Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Sandra Lehrmann, på sal@dgi.dk eller 21602483.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer