Yoga (60 timer)

Hvornår
1. jul kl. 17:00 - 4. dec 2021 kl. 13:30
Hvor
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år

Nummer
2021 21 01 3004

Oplev roen og giv fordelene ved yoga videre

Yoga handler om at skabe harmoni ved at forene krop, åndedræt og sind. I yoga dykker du dybere ned i din egen krop gennem forskellige stillinger, kaldet asanas, som vil udfordre din balance, smidighed, styrke, koncentrationsevne og tålmodighed. Yoga kan dermed gøre dig klogere - både på din fysiske krop og dit mentale selv.

Bevæg dig for livet - Fitness’ 60 timers Yogauddannelse bygger på traditioner inden for Hatha Yoga. På uddannelsen får du dybdegående instruktion i en lang række basis- og videregående yogastillinger, så du er klædt på til at undervise både nybegyndere og øvede i yoga. Du lærer, hvordan man sammensætter et harmonisk yogaprogram, og du får inspiration til åndedræts- og afspændingsteknikker. Derudover får du viden om yogaens historie og filosofi, åndedrættets betydning, meditation og meget mere.

Vi har været så heldige, at få en ny samarbejdspartner til afholdelse af vores BDFL Yoga 60 uddannelse, hvilket vi er virkelig begejstrede for. Denne nye lokation vil virkelig fuldende hele BDFL Yoga 60 uddannelsen og de glæder sig meget til at byde jer velkommen.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger ved Lyngby, mellem Furesø og Bagsværd sø. Omgivet af skov, skøn natur og tilhørende ro, er det det perfekte sted at tage Bevæg dig for livet – Fitness´ yogauddannelse. 

Du kan læse nærmere om Frederiksdal på dette link.

Indled din rejse ind i yogaens fantastiske univers og få et solidt fundament til kompetent og sikker undervisning.

 

1. modul

Torsdag d. 1. juli 2021 kl. 17.00 til

Lørdag d. 3. juli 2021 kl. 14.00

2. modul

Torsdag d. 19. august 2021 kl. 17.00 til

Lørdag d. 21. august 2021 kl. 14.00

3. modul

Torsdag d. 2. december 2021 kl. 17.00 til

Lørdag d. 4. december 2021 kl. 14.00

Se program for de tre moduler - følger senere

Vær opmærksom på, at alle tider er vejledende. 

Line Fricke, Kirstine Fabricius

Niveau: Alle

Varighed: 60 timer.

Prøve: Uddannelsen afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve.

Undervisere er: Line Fricke og Kirstine Fabricius som begge er rutinerede og yderst kompetente yogainstruktører og har undervist på BDFL Yoga 60 uddannelse i flere år.

Forplejning er vegetarisk, og der ønskes at skabes et miljø hvor deltagerne ikke forstyrres unødigt af stimulanser.

Uddannelsen afholdes på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ved Lyngby, lige imellem Furesø og Bagsværd Sø. Omgivelserne er rolige og naturen omkring indbyder til ro og velvære.

Uddannelsen er inkl. overnatning, forplejning og uddannelsesmateriale. Du er velkommen til at medbringe egen yogamåtte og yogaudstyr, hvis dette ønskes. Derudover er det eneste du skal tænke på, at møde op og åbne dit sind for en fantastisk rejse ind i dig selv.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer