Mindfullwalking i Aboretet/Helseskoven

Hvornår
21. aug 2021 kl. 10:00 til 12:00
Hvor
Aboretet/Helseskoven, Kirkegårdsvej 3A, 2970 Hørsholm, Danmark

Nummer
2021 21 01 3012

Hvad er mindful walking? Bliv klogere på dette og få inspiration imens du går i den smukke natur og bliver guidet igennem af vores dygtige instruktør.

På kurset kan du kan øve dig i, at være opmærksom på dig selv, din krop og dit åndedræt. Du kan være opmærksom på, hvor du går, hvordan kontakten til underlaget er og hvordan du bevæger dig. Man kan også sige, at mindful walking er en nærværs øvelse og en måde at lære at være i nuet.

Kurset foregår i sansehaven i Aboretet, hvor der er lavet en sansehave med 8 haverum. At gå i naturen giver en ekstra bonus, da naturen giver en genvej til at skabe en dybere kontakt til kroppen. Ud over at gå i den skønne sansehave bliver du:

  • Introduceret i forskellige teknikker og øvelser i mindfulness
  • Prøve gående og siddende meditation, vandring i stilhed
  • Små stop undervejs med skiftende øvelser
  • Kompendie med de forskellige øvelser

 

Instruktør: Janet Bendixsen er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Coach og Positiv psykologivejleder. Hun har undervist både inden for det offentlige og private arbejdsmarked og har lang erfaring med at støtte og vejlede mennesker, så de finder ind til egneressourcer og muligheder.

Du kan trygt tage på kurser udbudt af DGI Storkøbenhavn - Fitness. Vi tager højde for Covid-19 og for at mindske smittespredningen, ved at følge de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Husk, vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten. Vi holder afstand under træningen og du bedes have håndsprit med. Læs gerne de specifikke retningslinjer for fitness, inden du tager afsted her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/de-gode-historier/artikler/retningslinjer-for-fitness

Medbring: Lille rygsæk med siddeunderlag evt. vand. Husk praktisk tøj og fodtøj til vejrforholdene. Ved heldagsregn bliver turen aflyst.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer