Inspiration Indoor cycling - Musik og koreografi

Hvornår
21. nov 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Kettinge Motionscenter, Kettingevej 46, 4892 Kettinge, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 01 3701

Fysiologidelen har igennem årene fyldt mere og mere i indoor cycling, men musikken vil altid være hjertet og fundamentet.

Det at tilrettelægge en cykeltime og få musik, koreografi, intervaller og blokke til at gå op i en højere enhed, kan være en hel videnskab i sig selv. Ofte er udfordringen, at vi som instruktører ”vil for mange ting”, og det kan forvirre deltagerne og oplevelsen af flow.

På dette kursus får du konkrete værktøjer til, hvordan du kan tilrettelægge og gennemføre en cykeltime, hvor netop musik, koreografi og timeopbygning passer sammen. Dog hele tiden med stor respekt for, at musiksmag er en individuel ting.

På kurset får du:

  • Viden om taktforståelse og dennes betydning for koreografien i indoor cycling
  • Inspiration til at finde musik som underbygger dine idéer
  • Inspiration til at anvende musikkens elementer og opbygning
  • Kompetencer til at kunne lave dine egne timer hvor musikken er med til at skabe flow og rød tråd

Deltag også i: 
Inspiration Indoor cycling - Motivation og deltagelse fra kl. 9 - 11.30  
Inspiration Indoor cycling - Watt fra kl. 15 - 17.30 
 
Kort om instruktøren: 
Troels Kure har været cykelinstruktør i 8 år og underviser i dag i SATS. Troels har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet og en kandidatgrad i Sundhedsfremme og arbejder til dagligt på Roskilde Universitet. Igennem Troels’ uddannelse og erfaringer har han kompetencer inden for fysiologi, forskellige træningsformer, watt, timetilrettelæggelse, musikforståelse og instruktør-performance (didaktik og pædagogik). 
Som instruktør har han den filosofi, at den gode cykeltime skabes i en kombination af: 1) Faglighed, 2) Musikken og timens opbygning 3) Instruktørens udstråling. Disse tre elementer vil derfor altid skinne igennem på hans kurser.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse.

Benjamin Owe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer