Intro til Bungee Fitness - why walk, when you can fly?

Hvornår
26. feb 2022 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Ådals Hallen, Ådalen 2B, 8544 Mørke, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 01 3220

Prøv den flyvende form for fitness 
Bungee Fitness er en ny, effektiv, hård og sjov sportsgren. Bungee Fitness er højintens træning med en blanding af styrketræning, balanceøvelser og flyveteknikker. Man får en sele på bækkenet, bliver spændt i en elastik i loftet og kan så flyve, hoppe og lave øvelser, der ellers ikke er fysisk mulige. Det giver sved på panden og et kick, når man flyver højt eller laver armbøjninger i håndstand.

Vi starter dagen med en Bungee Fitness-time. Herefter gennemgår vi udvalgte øvelser og kommer kort ind på timens opbygning, indhold og udstyr.

Du får:

  • en introduktion til Bungee Fitness, hvor du prøver de forskellige øvelser
  • kort intro til, hvordan du kan starte Bungee Fitness op i din idrætsforening

Når du går hjem fra kurset, har du fået en smagsprøve på denne nye, spændende træningsform, og du ved, om det er noget for dig - og evt. for din forening. Og du har også ømme muskler, for det er hårdt. 

Vær opmærksom på, at på dette kursus skal du være 16 år for at deltage, og du må af hensyn til selernes ydeevne og sikkerhed maks. veje 95 kg.

Om Sascha Enggaard Jakobsen: Sascha er uddannet motorikvejleder og er instruktør i Jumping Fitness og Bungee Fitness. Hun er opstartskvinden på Bungee Fitness Instruktøruddannelse i Jylland og afholder instruktørkurser og events i foreningsregi og privat.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Idrætskoordinator, Lise Buttle, på telefon: 7940 4309 eller mail: lise.buttle@dgi.dk 

Målgruppe

Alle interesserede, der gerne vil have en introduktion til Bungee Fitness. Du skal være 16 år for at deltage. 

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer