Yoga i et liv med sygdom

Hvornår
8. okt 2022 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
City-Yoga, Skanderborg, Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 01 3227
Lær at tilpasse yogastillinger, så alle kan være med 
Kurset for dig, der vil lære, hvordan du kan bruge yoga som et led i sygdomshåndtering. Der er især fokus på yogaundervisning af mennesker med sklerose, Parkinson, gigt ol. Kom på kursus og få input til, hvordan du kan justere og tilpasse yoga, så alle kan være med. 

På kurset lærer du:

  • at tilpasse yogastillinger til mennesker, som har en funktionsnedsættelse vha. blokke, bælter, puder ol.
  • hvordan yoga med dens fokus på vejrtrækning og meditation kan hjælpe med at skabe ro og livskvalitet for folk med en kronisk sygdom.

Underviser, Nikolaj Holme Hansen, har selv sklerose og bruger yoga og meditation hver eneste dag til at afhjælpe symptomer og løfte humøret. 

Om underviseren: 
Nikolaj Holme Hansen, Cand.mag i Religionsvidenskab med speciale i moderne yoga og foredragsholder om bl.a. yogaens historie hos Folkeuniversitetet. Uddannet yogalærer fra Ajarya Yoga Academy, Indien. Til dagligt underviser han mennesker med en funktionsnedsættelse og stressramte i yoga hos FOF

Målgruppe

Instruktører, der ønsker viden om, hvordan man kan bruge yoga som et led i sygdomshåndtering. Der er især fokus på yogaundervisning af mennesker med sklerose, Parkinson, gigt ol.

Nikolaj Holme Hansen

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lotte Iversen, på lotte.iversen@dgi.dk eller 7940 4338.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer