Hormonbalancerende Yogaterapi - inspirationskursus

Hvornår
8. okt 2022 kl. 11:00 til 15:00
Hvor
Vejen Idrætscenter - Body & mind, Jacob Gades Alle 2, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3122

Rikke fortæller lidt om chakras og tilhørende hormonkirtler og giver eksempler på yogastillinger, der stimulerer forskellige hormonkirtler.

  • Du bliver guidet i en hormonbalancerende yogaklasse og får en overordnet introduktion til hormonsystemet.

Du guides lige, hvor du er, med hjertevarme og rolig, blid stemme - giver dig tid i hver enkelt stilling. Tid til at opleve det som er og acceptere de tilstande der er - kropslige oplevelser, tanker og følelser - for det er her kroppen kan slippe og give plads til noget nyt. Stillingerne tilpasses, så du kan arbejde, ud fra hvor du er, med respekt og omsorg for dig selv og din krop.

Der vil blive tid til en åben snak undervejs.

Kurset er til inspiration og ikke en uddannelse, der kvalificerer til at undervise i hormonbalancerende  yogaterapi - men elementer, der kan inddrages i undervisningen på almindelige yogahold... - du får tips til hvilke!

Om instruktøren: Rikke Nørbo underviser til daglig både i eget firma Prajna Yoga Place og hos Nordisk Yoga i Odense og AOF i Vejle. RIkke er uddannet Hatha og Raja yogalærer 300 timers certificeret Yogateachertraining, samt 100 timers 2nd level yogaterapi og ayurveda og hun deltager løbende i kurser for inspiration og videreudvikling af sine kompetencer.

Rikke har tidligere været elev på Skolen for Moderne Dans i København, samt læst på Danmarks Jordemoderskole, hvorfra hun har sin specialiserede viden om kvindekroppen. Alt sammen danner det en rød tråd med dyb fascination over kroppens og sindets muligheder og den urkraft, der bor i os.

Som på Rikkes egen rejse fokuseres der i undervisningen på nysgerrigheden som drivkraft.

Du kan læse mere om Rikke på prajnayogaplace.dk

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på Marisa.Holm.Schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Rikke Møller Nørbo

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer