Fascia release - vejen til gode bevægemønstre

Hvornår
3. sep 2022 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Vejen Idrætscenter - Body & mind, Jacob Gades Alle 2, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3123

Træn dig stærkere ved at arbejde med bindevævet

Bindevævet er kroppens lim - ved at strække og blødgøre bindevævet, får vi større bevægelighed, færre smerter og en krop i bedre balance. Vi skal støve de klassiske sving af, strække og massere. Med fokus på de gode bevægelser kommer vi hele kroppen rundt med stor effekt.

Vi skal bruge små massagebolde og foamroller.

Alle øvelserne tager udgangspunkt i medfødte bevægelsesmønstre som gå, hoppe, balancere, kravle, svinge, kaste og gribe. Vi bruger en række "genvejstaster" til at smidiggøre og arbejde med bindevævet, så bevægelsesmønstrene i øvelserne får mest mulig effekt.

Om Dorte With: Dorte er landsinstruktør i DGI siden 1998 i gymnastik, funktionel træning, pilates, SMART Training. Udvikler af træningskoncepter til DGI Gymnastik og Fitness. Certificeret massør. Certificeret Kranio Sakral Terapeut. Master i Offentlig Ledelse. Arbejdet med ledelse i 12 år.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på Marisa.Holm.Schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Målgruppe

Instruktører, der underviser voksenhold.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer