BalletYoga inspirationskursus

Hvornår
11. okt 2022 kl. 17:30 til 20:30
Hvor
Billund Kulturskole, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3125
BalletYoga er skønhed, harmoni og velvære og kombinerer det bedste fra yoga og ballettræning. Vi arbejder med yogaens fokus på åndedræt og afspænding, og samtidig styrkes musklerne med den klassiske ballets bevægelser, som fremmer koordination og kropsholdning. 
 
Yoga gør dig i stand til at lytte og respektere din krop, med bevidsthed om åndedræt og langsomme kontrollerede bevægelser. Yogas fokus på åndedræt muliggør bedre koncentration og afspænding og løsner op for spændinger i kroppen. I yoga styrkes og forlænges musklerne, hvilket giver større bevægelsesfrihedo og fleksibilitet.
 
Ballet hjælper dig med at føle og bevæge dig smukt og yndefyldt. Den kombinerer rene klassiske balletbevægelser og klassisk musik, som forbedrer koordinationen af kroppen og udvikler musikalitet. Balletbevægelser giver en bedre kropsholdning, da du altid forlænger din rygsøjle og kontrollerer og styrker dine kernemuskler.
Der undervises både på dansk og engelsk.
 
Om instruktøren: Julieanne McMillan er koordinator for ballet og balletlærer på Billund Kulturskole. Julieanne er ARAD, RTS Certificeret balletlærer med Royal Academy of Dance og certificeret CrossYoga-instruktør.
 
Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.
 

Julieanne McMillan

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer