Yin yoga inspiration

Hvornår
5. okt 2022 kl. 17:00 til 20:00
Hvor
Foreningshuset Brørup, Byagervej 1,, 6650 Brørup, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3127

Yin-yoga er en yogaform, hvor det for alvor handler om at mærke sig selv. Det er blid yoga, hvor de enkelte stillinger holdes mellem 3 og 5 minutter, enkelte længere tid. De fleste yogastillingerne er liggende eller siddende .Ved at blive flere minutter i de samme yogastillinger, når du at finde en helt speciel ro og et nærvær i stillingerne, som er unik for denne yogaform. Du mærker intensitet, og det lærer dig "at være med det, der er" – uden at flygte fra det. Det er en læring, din hjerne tager med sig ud i det pulserende hverdagsliv, så du også kan få glæde af din yoga uden for yogamåtten. 
 
Dette inspirations kursus henvender sig til alle med interesse for yoga. 
 
Vi vil komme ind på forskellige teorier: 
 
- Hvad er typisk yin yoga 
- Hvor skal vores fokus være 
- Hvordan guider man en yin stilling 
- Hvor adskiller yin sig fra dynamisk yang yoga 
- Hvilken effekt har yin yoga på vores bindevæv 
- Hvad er bindevæv. 
Men vigtigst af alt, så skal vi ind og mærke yin yoga på egen krop. Mærke hvordan den kan åbne både krop og sind, og bringe dig i kontakte med dybe muskelspændinger og mentale blokeringer. Gå på opdagelse i en  yogaform, der selv om den lyder passiv,  går aktivt  i krop og sind. 
 
Instruktør er Danja Klærke Bundgaard, der til daglig er ansat og underviser i bla yoga  i Vejen Idrætscenter. 
Danja startede med at undervise i 2010 i yoga efter en DGI 60 timers yoga uddannelse. Det er siden blevet til mere end 700 timers yoga lærer uddannelse. Af uddannelser kan nævnes 100 timer Yin-yoga uddannelse ved Mari Nordstrøm/SATTVA yoga i København. 50 timer Yin-yoga uddannelse ved Ulrica Nordberg i London.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på Marisa.Holm.Schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Målgruppe

Dette inspirations kursus henvender sig til alle med intresse for yoga.

Danja Bundgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer