Hatha Yoga for nye instruktører

Hvornår
29. okt 2022 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Foreningshuset Brørup, Byagervej 1,, 6650 Brørup, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3130

Står du og skal være ny yogainstruktør, eller er du en interesserede nybegynder i yoga? Så er dette hold lige noget for dig. 

På kurset bliver du introduceret til filosofien bag Hatha Yoga, for at forstå hvad Hatha Yoga er og hvordan man bruger den i sin egen praksis eller undervisning.

Vi vil arbejde med et basisprogram, hvor vi gennemgår en åndedrætsteknik, nogle klassiske stillinger og en guidet afspænding fra Hatha Yogaen. Du vil komme  til at arbejde med nogle nemme hands-on rettelser i stillingerne, så du kan støtte dine egne elever i stillinger.

Basisprogrammet kan du tage med og bruge i din egen undervisning eller du kan bruge øvelserne til at designe dit eget program.

Dette får du med:

  • Hatha Yoga filosofi
  • Opbygning af en Hatha time
  • Simpel åndedrætsteknik, stillinger og guidet afspænding
  • Hands-on rettelser
  • Basisprogram

Kort om instruktøren: Sara Hansen har dyrket yoga i mange år og har en 200 timers RYT godkendt yogalæreruddannelse i ashtanga og yin-yoga. Gennem årene har hun suppleret uddannelsen med kurser og workshops i Hatha Yoga, vejrtrækning og yoga filosofi.

Til daglig arbejder Sara som efterskolelærer. Hendes fritid bruger hun foruden at undervise i yoga i Kolding, på oplevelser i naturen og ridesport.

Hendes tilgang til yogaen er nysgerrig og legende, hvor en af de vigtigste elementer er at udforske kroppen og sindet, og derigennem at blive klogere på sig selv, samt ens styrker og svagheder.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Marisa Holm Schwartz, på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som enten er ny inden for yoga eller ny instruktør i yoga.

Sara Hansen

Husk at medbringe tøj, du kan bevæge dig i og meget gerne egen yogamåtte.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer