Hatha Yoga for øvede instruktører

Hvornår
30. okt 2022 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Foreningshuset Brørup, Byagervej 1,, 6650 Brørup, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 01 3131

Dyrker du allerede yoga og har kendskab til nogle af de mest almindelige yogastillinger, eller har du undervist et par hold før? Så er dette hold lige noget for dig.

På kurset bliver du introduceret til filosofien bag Hatha Yoga for at forstå, hvad Hatha Yoga er, og hvordan man bruger den i sin egen praksis eller undervisning.

Vi vil arbejde med et basisprogram, hvor vi gennemgår åndedrætsteknikker, stillinger og afspænding/meditation i Hatha Yoga. Du vil komme til at arbejde med hands-on rettelser i stillingerne, så du kan hjælpe dine egne elever bedst muligt.

Programmet kan du tage med og bruge i din egen undervisning eller du kan bruge øvelserne til at designe dit eget program.

Dette får du med:

  • Hatha Yoga filosofi
  • Opbygning af en Hatha time
  • Åndedrætsteknikker, stillinger og meditation
  • Hands-on rettelser
  • Basisprogram

Kort om instruktøren: Sara Hansen har dyrket yoga i mange år og har en 200 timers RYT godkendt yogalæreruddannelse i ashtanga og yin-yoga. Gennem årene har hun suppleret uddannelsen med kurser og workshops i Hatha Yoga, vejrtrækning og yoga filosofi.

Til daglig arbejder Sara som efterskolelærer. Hendes fritid bruger hun foruden at undervise i yoga i Kolding, på oplevelser i naturen og ridesport.

Hendes tilgang til yogaen er nysgerrig og legende, hvor en af de vigtigste elementer er at udforske kroppen og sindet, og derigennem at blive klogere på sig selv, samt ens styrker og svagheder.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Marisa Holm Schwartz, på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som allerede dyrker yoga og måske også har undervist et par hold før.

Sara Hansen

Du skal medbringe tøj, du kan bevæge dig i og meget gerne egen yogamåtte.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer