HIIT med Morten Vinther

Hvornår
29. okt 2022 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Karosseriet, Thorsvej 6, 4100 Ringsted, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 01 3617

High Intensity Interval Training

 
Kurset er for dig, der gerne vil lære mere om hvordan du hjælper folk med at komme i jernform gennem høj intens intervaltræning. HIIT er kendetegnet ved gentagne arbejdsintervaller ved høj intensitet, ofte omkring eller over den anaerobe tærskel. 
 
På kurset vil gennemgå hvad HIIT er, hvilken effekt det har på kroppen og hvordan det kan være et værdifuldt redskab at have og benytte sig af som træner. 
 
Du vil få en kort introduktion til fysiologien bag de adaptive processer der sker i kroppen under HIIT. Her skal vi bla. vil snakke om iltoptagelse og anaerob energiomsætning, samt begrebet efterforbrænding, ligesom vi skal kigge på hvordan det kan bruges for at hjælpe til forbedring af forskellige sundhedsparametre.   
 
Kurset vil komme omkring opbygningen af et program målrettet dine behov, hvor vi vil fokusere på temaer som hastighed, længde, tid og antal af intervaller. 
Vi vil desuden have en praktisk del, hvor vi afprøver intervaltræning som gruppe og ser på forskellige måder at rammesætte træningen på. 
 
På kurset får du: 
•    Viden om HIIT som helhed og forskellige sammenhænge hvor det kan bruges i forbindelse med træning samt de fysiologiske ændringer, der sker i kroppen  
•    Viden om hvor meget, hvor langt, hvor ofte og hvornår, så du opnår hensigtsmæssig træning og undgår skader 
•    Mulighed for at blive klogere på, hvordan du sammensætter et HIIT program der sikrer fremtidig udvikling.  
•    Præsentation og afprøvning af forskellige øvelser der egner sig godt til HIIT, uden brug af udstyr. 
 

Morten Vinther

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer