Tabata og cirkeltræning

Hvornår
1. okt 2022 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge, Danmark
Hvem
Trænere, fra 16 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 18 01 3621

Hvad er nu lige det der tabata? Og hvordan bruger du det mest optimalt i din træning?

På denne workshop får du en masterclass med inspiration til, hvordan du kan bruge tabata mest effektivt, samt udvikle din cirkeltræning, så den bliver både udfordrende og nytænkende. Måske endda med plads til lidt sjov?

Vi har også en teoretisk del efterfølgende, hvor vi gennemgår de forskellige måder at opbygge intervaller og timen som helhed.

Der vil være mulighed for at medbringe egne programmer hjemmefra og få feedback på helt konkrete programmer, hvis du har brug for dette. I vores teoretiske del ser vi også på, hvilke forskellige roller du kan indtage som instruktør, for at motivere bedst muligt på dine hold. Mennesker er forskellige og motiveres på forskellig måde – hvordan kan du nå hele vejen rundt og få alle med?

Målgruppe: Instruktører, der vil have inspiration til tabata og cirkeltræning

Instruktør: Sandra Lehrmann, har undervist i fitness de sidste 10 år i alt fra stram op, bodyfit og puls/styrke til afropowerdance, dancefit og kettlecross. Hun har en del Les Mills koncepter i bagagen og er også Instructor Coach hos dem. Og hvis det ikke var nok, så er Sandra uddannet personlig træner, kostvejleder, sportsmassør og sportsterapeut. Så her får du en yderst kompetent underviser, der er vild med fysisk træning og det mentale frirum, det giver. 

Vil du have mere inspiration samme dag? Se her, hvilke andre kurser, der udbydes i Helsinge Hallerne d. 1. oktober 2022

Du kan også se alle vores Fitnesskurser på Sjælland lige HER

Sandra Lehrmann

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer