Slyngetræning der batter

Hvornår
17. sep 2022 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Trænere, fra 16 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 18 01 3629

Slyngetræning batter på mange måder. For det første er det et let redskab at have med, uanset hvor du vil træne, og dertil kommer, at du med dette enkle redskab kan få trænet alle muskelgrupper, store som små. 

Kom og bliv præsenteret for grundteknikkerne til slyngetræning, så du har noget at bygge videre på derhjemme. Vi skal lege med både basisøvelser, og de lidt vildere og sjove øvelser, der kan udfordre de fleste.

Slyngetræning øger balancen og giver styrke til coremuskulaturen, men det bedste ved slyngen er, at du meget enkelt kan øge og sænke belastningen og derfor tilpasse træningen uanset niveau, styrke, alder og køn. Ved enkelt cueing kan du som træner tilpasse belastningen på øvelserne til den enkelte deltager så træningen altid er en god oplevelse.

Slyngetræning kan laves i kombination med anden træning, fx CrossGym, cirkeltræning, fodbold, gymnastik, løbetræning, eller som selvstændig træning. Vi kigger på nemme måder at kombinere dette på.

Slyngetræning er også kendt som TRX træning, og består i træning i en slynge der hænger i loftet/ribben/døren/et stativ o.lign. Hele kroppen kan trænes med en slynge, og træningen kan tilpasses alle niveauer, fra helt ny-begynder/folk med skader til atleter.

Der er garanteret sved på panden, ømme muskler du ikke vidste du havde og smil på læben :-)

Målgruppe: Instruktører, der ønsker inspiration til, hvordan du kan bruge slynger som en del af den træning du ellers underviser i.

Instruktør: Anja Mai, Har mange års undervisningserfaring, både inden for bevægelse , men også i anatomi, fysiologi og patologi. Til daglig arbejder Anja som fysiurgisk massør, akupunktør og zoneterapeut, og derudover underviser hun på massageakademiet. Anja brænder for at formidle, og hun elsker at se folk udvikle sig og vokse af de A-ha oplevelser, der opstår både i forbindelse med behandling, men især i forbindelse med træningen. Når eleverne mærker at  træningen transformerer deres krop fra mod- til medspiller, så går hun glad hjem. Anja er en udpræget tekniknørd, der retter - men altid med et smil.😊

Vil du have mere inspiration? Se her, hvilke kurser, der udbydes i Helsinge Hallerne d. 1. oktober 2022 til vores Inspirationsdag

Du kan også se alle vores Fitnesskurser på Sjælland lige HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer