Dance Workout

Hvornår
1. okt 2022 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge, Danmark
Hvem
Trænere, fra 16 år

Nummer
2022 18 01 3630

Kom og få 2,5 time med en fed blanding af sved på panden, teoretisk viden om track- og timeopbygning samt gode fif til, hvordan du som instruktør kommer ud over scenekanten.

Du får en masterclass med forskellige stilarter; alt fra hiphop og house til de mere latininspirerede rytmer. Vi arbejder både med, hvordan du laver back-to-back koreografi pr. track, men også, hvordan du bygger en koreografi op over flere tracks for til sidst at sætte det hele sammen.

Derudover ser vi ind i selve instruktørollen. Hvad er en motiverende og inspirerende instruktør? Og hvilke knapper kan du skrue på, for at opnå endnu mere fest og tiltrække flere medlemmer på dine hold?

Så medbring endelig dine egne udfordringer, problemstillinger eller bare tanker omkring, hvordan DU rykker dig bedst muligt – så får du masser af feedback og gode fif med dig hjem

Målgruppe: Instruktører, der vil have inspiration til Dance

Instruktør: Sandra Lehrmann, har undervist i fitness de sidste 10 år i alt fra stram op, bodyfit og puls/styrke til afropowerdance, dancefit og kettlecross. Hun har en del Les Mills koncepter i bagagen og er også Instructor Coach hos dem. Og hvis det ikke var nok, så er Sandra uddannet personlig træner, kostvejleder, sportsmassør og sportsterapeut. Så her får du en yderst kompetent underviser, der er vild med fysisk træning og det mentale frirum, det giver. 

Vil du have mere inspiration samme dag? Se her, hvilke andre kurser, der udbydes i Helsinge Hallerne d. 1. oktober 2022

Du kan også se alle vores Fitnesskurser på Sjælland lige HER

Sandra Lehrmann

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer