Silent Fit - træning der hitter

Hvornår
18. sep 2022 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
DGI-Byen, Forsamlingshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark

Nummer
2022 21 01 3503

 

Kom med til et brag af workshops! 
DGI Storkøbenhavn og Silent Fit udbyder 2 sjove og anderledes workshops. Alle kan være med - du skal bare have lyst til at have det sjovt! 
 

 
Silent FIT er en ny lydoplevelse til holdtræning. Alle deltagere får udleveret høretelefoner, der sidder godt fast, er behagelige at have på og udstyret med en volumen-regulator. Dermed kan du nyde musik og coaching på præcis det lydniveau, som du foretrækker. Instruktøren har mikrofon på, så du modtager tydelig instruktion direkte i ørene. Det gør, at koncentration skærpes, intensiteten øges og indlevelsen stiger.

 Frygter du, at det går ud over holdfølelsen? Tværtimod! Den fælles oplevelse i lydboblen øger sammenholdet på en ny måde og understøtter fællesskabet. Og så er det hammer sjovt!

Prøv 1, 2 eller begge workshops! 
Kl. 9.00-10.15 Dance Workout: Vi danser for sjov, for træning og for alle de andre mange kvaliteter, det at danse fører med sig! De første 50 minutter fyldes med forskellige musiknumre og genrer, hvor vi shaker, hopper, bouncer, ruller og rocker, og timen sluttes af med danse inspireret træning og stræk, der stabiliserer og styrker, samt udfordrer din udholdenhed og balance. Timen er for ALLE, der nyder en god svingom på dansegulvet og ikke har noget imod at lade smilet tage over. Og så er der god inspiration at tage med hjem, hvis du vil give danseglæden videre. 

Kl. 10.45-12.00 Puls & styrke: Her arbejdes hele kroppen igennem Vi arbejder med let til moderat vægt-belastning, og laver masser af øvelser med kropsvægt. Sessionen er en kombineret høj-intens og kropsstyrke-time. Den perfekte kombination af pulstræning og styrketræning til god musik og tydelige instruktioner. 

Lyder dette som noget for dig? Så tag med!  
Du kan deltage uanset, om du er instruktør eller udøver - så længe du har lyst til at prøve noget nyt, få lidt sved på panden og måske endda få lov til at grine! 

Om instruktøren:  
Naja er uddannet Cand. Scient Sports & Health Science. Naja er super inspirerende og har mange års erfaring som landsunderviser i DGI, Bevæg dig for livet - Fitness og Les Mills. I det seneste år har Naja haft stor succes med opstart af Silent FIT, som en alternativ og positiv lydoplevelse til træning. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer