Forberedende Yogaøvelser & Embodiment Yin

Hvornår
5. mar 2023 kl. 10:00 til 16:30
Hvor
Oplyses senere - Aarhus, Ukendt Adresse i Østjylland, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 18 år, letøvede, øvede
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 09 01 3200
To skønne kurser på samme dag - med Lene Gissel og Heidi Sivesgaard.

Kl. 10.00-14.00: Inspiration til forberedende Yogaøvelser v/Lene Gissel og Heidi Sivesgaard

Her får du en præsentation af lette øvelser/stillinger, som du kan bruge som opvarmning, variation til hele din undervisningstime eller til at give dig selv og dine deltagere et bedre udgangspunkt for at lege med de øvelser, som kræver lidt mere. Du bliver inspireret til:

  • at undersøge og dykke kærligt ned i kroppen og dens bevægemuligheder
  • tage udgangspunkt i og arbejde med kroppens muligheder
  • at slippe kampen og stoppe med at presse kroppen til udfordring, den ikke er klar til
  • at få nye ideer og forberedende øvelser til samarbejdet med din krop og til brug i din undervisning

Kl. 14.30-16.30: Embodied Yin v/Heidi Sivesgaard

Embodied Yin er - som den klassiske Yin Yoga - en rolig yogaform, der fokuserer på en dybdegående vævsforlængelse og afbalancering af kroppen. Stillingerne holdes i længere tid og har dermed fokus på Yin – den rolige og feminine side af os. I Embodied Yin fremelskes desuden nærvær og samarbejde med din krop, idet der er plads til bevægelse omkring stillingen ud fra dit intuitive input. 

Om underviserne: 

Heidi Sivesgaard har en lang karriere som udøver og professionel underviser indenfor mange forskellige idrætsgrene og har de seneste 10 år været DGI/BDFL landsunderviser i Yoga. Hun er uddannet lærer, kropsterapeut og fysioterapeutstuderende.  Til dagligt  driver Heidi  sin egen virksomhed ”Sivesgaard Fysio- og Kropsterapi” med behandling og træning.

Lene Gissel  er landsunderviser på DGI's 60 timers Yogauddannelse og har 200 timers Hatha– og Ashtanga Yoga instruktøruddannelse, fra Upaya Yoga, Goa, Indien, Marts 2018, 60 timers Yin Yoga uddannelse, Ibiz, Juni 2019. Derudover er hun instruktør i Elev-Nye IF, Skovbakken IK Håndbold og Aarhus Fremas Fodbold.

Du kan vælge at tage på ét eller begge kurser. Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lotte Iversen på lotte.iversen@dgi.dk eller 7940 4338.

Målgruppe

Yogainstruktører og interesserede udøvere

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer