HIIT Online

Hvornår
13. aug 2023 kl. 08:30 til 15:30
Hvor
Online, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2023 11 01 3007

HIIT Online

Bliv uddannet HIIT instruktør hjemme i stuen

Skal du tage dit næste kursus online? På HIIT Online kurset bliver du klædt på til at undervise i højintens intervaltræning (HIIT) på hold. HIIT er en af de nyere og mest populære trends inden for fitness, fordi det er effektiv træning med kroppen som redskab. Med HIIT får du pulsen op og sved på panden. På kurset stifter du bl.a. bekendtskab med intervaltræning, Tabata, powerøvelser samt instruktørrollen. Derudover får du helt eksklusivt 3 HIIT inspirationsvideoer.

Kurset er sammenlagt på 7 timer (inkl. en pause), hvor du bliver undervist live af en af vores dygtige landsundervisere via online platformen Zoom. Du deltager altså hjemme fra din computer/tablet. Du behøver ikke at have et kendskab til Zoom i forvejen for at deltage.

Hvis du allerede er uddannet Puls & Styrke instruktør hos Bevæg Dig For Livet Fitness, ville dette kursus være en brush-up af din eksisterende viden om høj Intens intervaltræning. Derudover vil du få en større praksis indføring i HIIT samt yderligere inspiration til din holdtræning.

Thea Julie Rasmussen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer